понеделник, 12 юли 2010 г.

СЪОБЩЕНИЕ: Набираме администратори



Във връзка с необходимостта от създаване на структури по места, обявяваме процедура по набиране на администратори. Правата на администраторите са съобразени с принципите за разделение на функциите в партията (вж. т.2).

Изискванията към кандидатите не са много, но държим на тях. Кандидат-администраторът следва да знае какво са правила, ред, дисциплина, краен срок и график. И да е готов да се съобразява с тях, както и да ги спазва стриктно.

Кандидати с организационен опит, като бивши военни - офицери и сержанти от резерва, цивилни военни служители и други подобни, ще се ползват с голямо предимство пред всички останали. (военни, а не полицаи)

Необходима информация (моля, придържайте се стриктно към указанията. Не посочвайте нищо, което не е упоменато като изискване):
- e-mail за контакт
- име
- населено място
- професионален опит - заемани длъжности и т.н.

Кандидатите, живеещи на територията на областните градове са с предимство.

 По отношение на администраторите са валидни всички ограничения, които са в сила и за кандидат-представителите (вж. в дъното на страницата).

При интерес, обръщайте се към dсоrp.hr@gmаil.сom (препишете адреса на ръка заради защитата от спам).
Авторски права
© Никаква част от авторските права върху съдържанието на сайта не се преотстъпва без изрично съгласие от авторите.
Авторските права върху цитираното съдържание на сайта са собственост на техните автори. Материалите са публикувани със съгласието на авторите.