вторник, 6 юли 2010 г.

За какво правим тази кампания

Преди повече от година се изчерпаха всичките ни илюзии, че ще успеем да намерим адекватен политически избор. Избор, който да ни осигури не водач с някакви обещания, а представителство. С други думи - надежден механизъм за участие в управлението. Оказа се, че дори да си плащаме, пак не става. За да участваш в управлението в България, трябва да платиш МНОГО.

Проучихме старателно въпроса и констатирахме, че много хора искат да участват в управлението и в политиката, но нямат такава възможност. Заехме се да го организираме и сега имаме модел, който да направи това желание възможно: система за участие, лишена от политическа корупция и на достъпна цена.

Нашият фокус не е привличането на избиратели - тяхната роля е просто да пуснат бюлетинка, след което нямат никакъв контрол. Интересуваме се от кандидати за членове, които искат да упражняват реална власт и да извличат полза от участието си за продължителен период от време. Ето за тези бъдещи членове правим кампанията - да ги съберем, да ги свържем и да им предложим възможност да защитят интереса си интелигентно, удобно, с подкрепата на организацията.

Форма за записване

Ако искаш да ни изпратиш мнението си, ползвай полето по-долу. Мненията на заявилите участие имат значително по-голяма тежест. (страница за подаване на заявки)
За да бъдеш разпознат(а) като човек от отбора, остави мейл адреса, с който си се регистрирал(а) за съучредител.

(Моля, пиши на кирилица.)

Авторски права
© Никаква част от авторските права върху съдържанието на сайта не се преотстъпва без изрично съгласие от авторите.
Авторските права върху цитираното съдържание на сайта са собственост на техните автори. Материалите са публикувани със съгласието на авторите.