четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Начало, край, начало

Приключи един важен етап от работата по създаване на партията.

Неформалният политически клуб, който в публичното пространство е по-известен като КЛУБЪТ, вече не съществува. Сформирането на екипа приключи успешно, каквато всъщност беше и целта. Това обстоятелство ни поставя в съвсем различна ситуация, което доведе и до логичната промяна на приоритетите.


Основната цел сега е набирането на учредители. Законът казва, че са нужни минимум 2500 души и именно върху това се работи.

Истината е, че две хиляди и петстотин души са малко, затова процесът е отворен във времето и нещата в никой случай няма да приключат с учредяването на партията.

Засега всичко върви нормално, а целта е влизане в законодателната власт.

Сдобиването с политическо представителство на централно ниво е основната цел, но тя не е единствената.

През есента на 2011 година са изборите за местна власт и ако всичко върви нормално, партията ще запише първото си включване в политическия живот точно тогава.

Ако искаш да ни изпратиш мнението си, ползвай полето по-долу. Мненията на заявилите участие имат значително по-голяма тежест. (страница за подаване на заявки)
За да бъдеш разпознат(а) като човек от отбора, остави мейл адреса, с който си се регистрирал(а) за съучредител.

(Моля, пиши на кирилица.)

Авторски права
© Никаква част от авторските права върху съдържанието на сайта не се преотстъпва без изрично съгласие от авторите.
Авторските права върху цитираното съдържание на сайта са собственост на техните автори. Материалите са публикувани със съгласието на авторите.